Workshop Talentontwikkeling&Mindset

 

In samenwerking met de ervaren mentale trainer en coach Femke Lobach heeft Rory de Groot in 2021 een mentale groeimindset training voor trainers, ouders en sporters ontwikkeld die aansluit op de inhoud van zijn theatermonoloog 'De eeuwige belofte'. In deze monoloog vertelt Rory op openhartige wijze over zijn ervaringen en worstelingen als jonge profvoetballer bij Feyenoord en SVB Excesior en hoe hij op 21-jarige leeftijd tot verbazing van omgeving en de voetbalwereld definitief zijn voetbalcarrière besloot te beeïndigen. Wat ging er na zijn verhuur aan Excelsior mis in zijn carrière en wat gebeurde er nadat hij zijn schoenen aan de wilgen had gehangen?

In de workshop haakt Femke Lobach, die in haar carrière als mentale trainer en coach zowel in het binnen- als buitenland veel met jonge topsporters en teams heeft gewerkt, samen met de deelnemers in op verschillende thema's die in de monoloog van Rory naar voren zullen komen:

1. Leren omgaan met tegenslagen

2. De invloed van coach op de ontwikkeling en begeleiding van talent.

3. De relatie speler-coach, van beide kanten belicht

4. Kwetsbaarheid in de topsport.

5. Doelen stellen: wat moet je doen om je doel over vijf jaar te bereiken?

6. Het proces is bepalend voor het behalen van resultaat, niet andersom

7. De invloed van de geluksfactor/toeval op het wel of niet slagen van een carrière

8. De balans tussern intrinsieke en extrinsieke motivatie

De inhoud van de workshop kan in overleg op maat worden gemaakt en bestaat uit 1 of 2 workshopsessies van anderhalf tot 2 uur, waarin de praktijkervaringen van Rory door Femke aan de hand van wetenschappelijke literatuur worden uitgediept, gevolgd door verschillende opdrachten met een werkboek. De voorstelling en workshop kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven. Voor boekingen & informatie :

rory@rorydegroot.nl

06 477 61 713

Of neem contact op met:

Sportsspeakers